Productcode: 4581
Aantal: Brak w magazynie
Porselein Etch & Silaan
Ultradent

41.58€ +vat51.87€

50.31€ bruto

Porselein Etch & Silaan

Porseleinetser en silaan maken de reparatie van prothetische restauraties op kantoor mogelijk, direct in de mond van de patiënt. Ultradent Porcelain Etch - porselein-etsmiddel Ultradent wordt gebruikt voor het etsen van porselein bij het repareren van prothetische restauraties in de mond van de patiënt, en voor het etsen van porseleinen veneers, kronen of inlays voordat ze worden gecementeerd. Het silaan wordt op het porselein aangebracht nadat het is geëtst met een porseleinetsmiddel, voorafgaand aan het aanbrengen van het hechtsysteem. Zowel het porseleinetsmiddel als het Ultradent-silaan zijn verpakt in handige injectiespuiten met geschikte borstelapplicators (tips). Het dichte, gelachtige, gele porseleinetsmiddel bevat fluorzuur dat is gebufferd zodat er geen schadelijke dampen vrijkomen (wat wel het geval kan zijn bij technicus porseleinetsmiddel). Hierdoor kan porselein in de mond van de patiënt worden geëtst. Als het materiaal intraoraal wordt gebruikt, wordt aanbevolen om zachte weefsels te beschermen met de lichtuithardende Opal Dam-beschermende hars.

Pakket:

  • 1 spuit 1,2 ml porseleinetsmiddel en 1 spuit 1,2 ml silaan,
  • 10 Black Mini Brush Tips zwart met een borstel,
  • 10 Rode Inspiral BrushTips met een zwarte brush

Productcode: 4581
Merken Ultradent
Porselein Etch & Silaan

41.58€ +vat51.87€

50.31€ bruto

Productcode: 6670
Aantal: 7
Monobond Plus 5g
Ivoclar Clinical

91.26€ +vat129.92€

110.43€ bruto

Monobond Plus 5g

Monobond Plus

Monobond Plus - een universeel hechtmateriaal uit één fles, dat de sterkte van het hechten van composietcementen met elk type prothetische fundering verhoogt.

De innovatieve combinatie van 3 verschillende functionele groepen - silaanmethacrylaat, methacrylaatfosfaat en methacrylaatsulfide - maakt een sterke en duurzame verbinding mogelijk met elk type materiaal waaruit de prothetische restauratie is gemaakt. Voordelen

  • Voorbereiding van het oppervlak van alle soorten prothetische restauraties (lithiumdisilicaatkeramiek, oxidekeramiek, metaal, composiet)
  • Eén reactietijd: 60 seconden
  • Opslag bij kamertemperatuur

Indicaties

Eén fles "primer" voor elk type restauratie (lithiumdisilicaatkeramiek, zirkoniumoxide, aluminiumoxide, metaal, composiet). Beïnvloedt het bereiken van een permanente chemische binding tussen het composietcement en de restauratie.

Productcode: 6670
Monobond Plus 5g

91.26€ +vat129.92€

110.43€ bruto

1 - 2 van 2 (1 pagina's)