Productcode: 10234
Aantal: Brak w magazynie
OMEC WIZARD 60J laserlasapparaat
Omec

13,379.76€ +vat

16,189.51€ bruto

OMEC WIZARD 60J laserlasapparaat

Het laserlasapparaat OMEC Wizard is de perfecte oplossing voor professionals die in tandtechnische laboratoria werken. Dit geavanceerde apparaat combineert een buitengewoon vermogen, een laag stroomverbruik en een langere levensduur van de lamp. Ondanks zijn compacte formaat is het lasapparaat uitgerust met een krachtig water- en luchtkoelsysteem, dat zorgt voor optimale prestaties tijdens elke bewerking.

Belangrijkste kenmerken die het Wizard laserlasapparaat onderscheiden:

  1. Intuïtieve gebruikersinterface: Navigeer eenvoudig met het 7-inch touchscreen en de joystick waarmee u eenvoudig lasparameters kunt selecteren en aanpassen. Deze gebruiksvriendelijke interface maakt fijne aanpassingen mogelijk die u vertrouwen geven in precisielassen.
  2. Ruim en toegankelijk compartiment: de Wizard heeft een breed compartiment dat gemakkelijke toegang tot uw werk biedt. De grote voordeur maakt het gemakkelijk om te laden en te lossen, en de kamer wordt verlicht door energiebesparende koude LED-lampen, die uitstekend zicht bieden voor elke lasklus.
  3. Geavanceerd optisch systeem: Uitgerust met een Leica 10x 45° stereomicroscoop, biedt de Wizard ongeëvenaarde vergroting en kijkhoeken. Met dit hoogwaardige optische systeem kunt u de fijne details nauwkeurig inspecteren en bewerken, zodat u bij elke lasbeurt verzekerd bent van perfecte resultaten.
  4. Realtime monitoring: de ingebouwde webcam, die zich langs de gezichtsas van het apparaat bevindt, biedt realtime visuele informatie op een speciaal scherm. Deze uiterst handige functie maakt het volgen en controleren van objecten die worden gelast mogelijk, waardoor nauwkeurige uitvoering wordt gegarandeerd en de foutmarge wordt geminimaliseerd.

Ervaar de transformerende kracht van de Wizard laserlasser en til uw laboratoriumcapaciteiten naar een nieuw niveau. Het compacte maar krachtige ontwerp, gecombineerd met intuïtieve bedieningselementen en geavanceerde optica, garandeert uitstekende lasprestaties in een verscheidenheid aan toepassingen. Of u nu werkt met tandprothesen, ingewikkelde sieraden of delicate onderdelen van een bril, Wizard is uw vertrouwde partner voor uitzonderlijke resultaten.

Opmerking: De Wizard laserlasmachine wordt ondersteund door onze toewijding aan betrouwbaarheid, duurzaamheid en innovatie. Investeer in dit moderne apparaat en ontdek een nieuw niveau van precisie in laboratoriumwerk.

Productcode: 10234
Merken Omec
OMEC WIZARD 60J laserlasapparaat

13,379.76€ +vat

16,189.51€ bruto

Productcode: 10235
Aantal: Brak w magazynie
OMEC WIZARD.60.3D laserlasmachine
Omec

16,819.19€ +vat

20,351.22€ bruto

Productcode: 10235
Merken Omec
OMEC WIZARD.60.3D laserlasmachine

16,819.19€ +vat

20,351.22€ bruto

1 - 2 van 2 (1 pagina's)