• 73.69€10 %

  • +vat (23%)

  • 66.32€ bruto met belastingVraag naar het product

Voer het resultaat in het veld hierboven in
Films : Repligel PG - agar voor het dupliceren van gipsmodellen

Bezorgmethoden:

GLS-verzending (Netherlands)

De levertijd is ongeveer (3) dagen vanaf verzending. Plaats uw bestelling tot 14:30 PM voor levering vandaag.

19.02€ bruto met belasting


Repligel PG - agar voor het dupliceren van gipsmodellen

Repligel PG is een agarmassa die is aangepast om gipsmodellen te dupliceren. Door het gebruik van een speciale receptuur blijft het oppervlak van het gegoten negatief na het binden van de agar droog en reageert het niet met het gipsmodel. Het materiaal stelt u in staat om gedupliceerde modellen van hoge kwaliteit te verkrijgen, zelfs met scherpe contouren en diepe ondersnijdingen. Repligel PG kan vele malen worden gebruikt, net als traditionele agar - het maakt het mogelijk om de kosten van het dupliceren van modellen aanzienlijk te verlagen - we raden het vooral aan aan technici die werken met de methode van thermische injectie van acetaal en nylon.

Instructie:

  • De gel moet in kleine stukjes worden gesneden (hoe kleiner hoe beter), in een agarschaal of ander smeltapparaat worden geplaatst. Verwarm tot 90-95C, onder voortdurend roeren. Roeren voorkomt de vorming van klonten en helpt om een uniforme consistentie van de gel te verkrijgen. Vermijd oververhitting van de gel (koken), omdat dit waterverdamping veroorzaakt en de levensduur van het product verkort. Houd de agarschaal gesloten om de verdamping van water tijdens het verwarmen te minimaliseren. Voeg nooit water toe als je de agar voor de eerste keer smelt.

Na het smelten moet de gel worden afgekoeld tot 47-48C.

Voordat u gaat dupliceren, plaatst u het model 15-20 minuten in warm water om het te "weken".

WAARSCHUWING:

Voorafgaand aan de vermenigvuldiging moet het model op het oppervlak absoluut droog zijn om te voorkomen dat water van het gipsoppervlak met de agar reageert.

De uithardingstijd bij kamertemperatuur is ongeveer 1 uur.

Nadat het model is vrijgegeven, moet de agar worden gewassen en in een container worden gesloten tot hergebruik - dit proces (wassen) vult ook het water aan dat verloren is gegaan tijdens het smelten. Voeg echter 50-100 ml water per 6 kg gel toe als de gel tijdens opslag droogt.

Eigenschappen:

  • Nauwkeurig in kaart brengen van details.
  • Scheurbestendig.
  • Hoge duurzaamheid.
  • Roze kleur

Pakket:

  • 6kg

Schrijf een beoordeling

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.

laatste actualisatie : 2023-03-23 15:05:46