• 60.91€6 %

  • +vat (21%)

  • 57.26€ bruto met belasting


Beschikbare optiesVraag naar het product

Voer het resultaat in het veld hierboven in
Films : Opalescentie PF Dr Kit 16%

Bezorgmethoden:

GLS-verzending (Netherlands)

De levertijd is ongeveer (3) dagen vanaf verzending. Plaats uw bestelling tot 14:30 PM voor levering vandaag.

18.99€ bruto met belasting


Opalescentie PF Dr Kit 16%

Opalescentie 10% 16%:

  • De verbeterde formule voorkomt het optreden van overgevoeligheid
  • Het voorkomt de vorming van cariës en bevordert de remineralisatie van het glazuur
  • Verschillende smaken, sterktes en verpakkingsopties beschikbaar voor het gemak van patiënt en arts

De verbeterde formule van Opalescence PF-preparaten (kaliumnitraat, fluoride) op basis van carbamideperoxide, die bovendien fluor en kaliumnitraat bevatten - tegen overgevoeligheid, verhoogt het comfort van de behandeling. De toevoeging van kaliumnitraat en fluorion maakt het mogelijk om overgevoeligheid tijdens het bleken te elimineren of aanzienlijk te verminderen. Opalescentie heeft een pH van ongeveer 6,5 (bijna neutraal). Het preparaat bevat 20% water, wat de kans op uitdroging van de tanden verkleint.

Opalescentie 10% PF en 16% PF worden eerder gebruikt voor het 's nachts bleken van overlays of voor meerdere uren therapie gedurende de dag. De bereidingen zijn verkrijgbaar in drie soorten: munt, watermeloen en ongearomatiseerd.

Om de behandeling met de Opalescence-overlay-methode uit te voeren, maakt de arts afdrukken, waardoor voor elke patiënt speciale, individuele overlays kunnen worden gemaakt. De transparante, comfortabele en flexibele hoes zorgt voor de veiligheid van bleken tijdens het slapen en is overdag onmerkbaar. Overlays worden gemaakt door een technicus met behulp van een vacuümvormer. Op het model maakt de technicus met behulp van de in de kit meegeleverde blokkerende hars reservoirs die de effectiviteit van de therapie verhogen door de hoeveelheid bleekgel in de overlay te vergroten. De tandarts geeft de patiënt spuiten met Opalescence-gel, legt uit hoe het op de overlays moet worden aangebracht en hoe lang ze erop moeten zitten. Thuis plaatst de patiënt eenvoudig de met gel gevulde overlay op de tanden en laat deze gedurende de nacht of gedurende enkele uren gedurende de dag staan. In de regel duurt de behandeling ongeveer een week. De behandeling is zeer veilig voor de patiënt, het laatste onderzoek heeft bewezen dat Opalescence PF-preparaten bijdragen aan de remineralisatie van het glazuur en cariës voorkomen. Na het plaatsen van het bakje op de tanden blijft de gel 8 tot 10 uur werkzaam. Aanzienlijke wittere tanden worden verkregen na de eerste nacht. Prothetische restauraties (bijv. kronen en bruggen) en vullingen worden niet wit. Indien nodig, nadat de kleur is gestabiliseerd (wat meestal twee weken duurt), kan de tandarts ze vervangen door de juiste lichtere kleur te kiezen. Tijdens het bleken ervaart een paar procent van de patiënten een tijdelijke tandgevoeligheid voor verkoudheid, die binnen één tot drie dagen na het einde van de behandeling verdwijnt. De tandarts kan het gebruik van een speciaal preparaat (Ultra Ez) aanbevelen om de symptomen te minimaliseren. Opalescentie-gel is verpakt in kleine spuitjes met een capaciteit van 1,2 ml met een enkele dosis van het preparaat.

verpakking:

  • 8str. (1,2 ml) Opalescence PF geleert 10% of 16% carbamideperoxide
  • Overlay-doos
  • Opalescentie kleine tandpasta
  • LC Block Out-hars
  • 2 x 0,9 mm zachte dienbladen

Schrijf een beoordeling

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.

laatste actualisatie : 2023-09-22 20:02:45