• 55.57€6 %

  • +vat (23%)

  • 52.24€ bruto met belasting


Beschikbare optiesVraag naar het product

Voer het resultaat in het veld hierboven in
Films : Opalescence PF Dr-kit 16%

land

Bezorgmethoden:

GLS-verzending (Netherlands)

De levertijd is ongeveer (3) dagen vanaf verzending. Plaats uw bestelling tot 14:30 PM voor levering vandaag.

19.04€ bruto met belasting


Opalescence PF Dr-kit 16%

Opalescentie 10% 16%:

  • verbeterde formule voorkomt het optreden van overgevoeligheid
  • voorkomt de vorming van cariës en bevordert remineralisatie van glazuur
  • verschillende smaken, concentraties en soorten verpakkingen beschikbaar voor het gemak van de patiënt en arts

De verbeterde formule van Opalescence PF-preparaten (kaliumnitraat, fluoride) op basis van carbamideperoxide, die bovendien fluoride en kaliumnitraat bevat - tegen overgevoeligheid, verhoogt het comfort van de behandeling. Door de toevoeging van kaliumnitraat en fluorionen kunt u overgevoeligheid tijdens het bleken elimineren of aanzienlijk verminderen. De pH van Opalescence is ongeveer 6,5 (bijna neutraal). Het preparaat bevat 20% water, wat het risico op tanduitdroging vermindert.

Opalescence 10% PF en 16% PF worden eerder gebruikt voor 's nachts overlay whitening of voor meerdere uren behandeling gedurende de dag. De bereidingen zijn verkrijgbaar in drie soorten: munt, watermeloen en ongeparfumeerd.

Om de behandeling met de Opalescence overlay-methode uit te voeren, maakt de arts afdrukken, waardoor voor elke patiënt speciale, individuele overlays op de tanden kunnen worden gemaakt. De transparante, comfortabele en flexibele overlay zorgt voor de veiligheid van het bleken tijdens het slapen en is overdag niet waarneembaar. De inzetstukken worden gemaakt door een technicus met behulp van een vacuümvormer. Op het model creëert de technicus met behulp van de blokkerende hars die in de kit zit, reservoirs die de effectiviteit van de therapie verhogen door de hoeveelheid bleekgel in de overlay te vergroten. De tandarts geeft de patiënt spuiten met Opalescence-gel, legt uit hoe deze op de overlays moet worden aangebracht en hoe lang deze moet worden aangebracht. Thuis plaatst de patiënt eenvoudig het met gel gevulde kussen op de tanden en laat het gedurende de nacht of gedurende enkele uren gedurende de dag liggen. Meestal duurt de behandeling ongeveer een week. De behandeling is zeer veilig voor de patiënt, de laatste onderzoeken hebben aangetoond dat Opalescence PF-preparaten bijdragen aan de remineralisatie van het glazuur en de vorming van cariës voorkomen. Zodra de tray op zijn plaats zit, blijft de gel 8 tot 10 uur actief. De tanden worden helderder na de eerste nacht. Prothetische restauraties (bijvoorbeeld kronen en bruggen) en vullingen worden niet gebleekt. Indien nodig, nadat de kleur is gestabiliseerd (wat meestal twee weken duurt), kan de tandarts ze vervangen door de juiste lichtere kleur te kiezen. Tijdens het bleken ervaart een paar procent van de patiënten een tijdelijke gevoeligheid van de tanden voor kou, die binnen één tot drie dagen na het einde van de behandeling verdwijnt. De tandarts kan het gebruik van een speciaal preparaat (Ultra Ez) aanbevelen om de symptomen te minimaliseren. Opalescence-gel is verpakt in kleine injectiespuiten van ca. 1,2 ml met een enkele dosis van het preparaat.

Pakket:

  • 8 pagina's (1,2 ml) Opalescence PF-gels 10% of 16% carbamideperoxide
  • Overlaybox
  • Kleine Opalescence-tandpasta
  • LC Block Out-hars
  • 2 0,9 mm zachte bakplaten

Schrijf een beoordeling

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.

laatste actualisatie : 2023-02-04 19:03:51