• 14.21€8 %

  • +vat (21%)

  • 13.08€ bruto met belasting


Beschikbare optiesVraag naar het product

Voer het resultaat in het veld hierboven in
Films : Opalescentie PF 16% 1,2 ml x 2 stuks/pak

Bezorgmethoden:

GLS-verzending (Netherlands)

De levertijd is ongeveer (3) dagen vanaf verzending. Plaats uw bestelling tot 14:30 PM voor levering vandaag.

20.33€ bruto met belasting


Opalescentie PF 16% 1,2 ml x 2 stuks/pak

Product alleen voor tandartsen:

Opalescentie PF is een bleekgel die kaliumnitraat en 0,11% (1100 ppm) fluoride-ionen bevat.

De verbeterde formule van Opalescentie PF (kaliumnitraat, fluoride) preparaten op basis van carbamideperoxide, die bovendien fluor en kaliumnitraat bevatten – tegen overgevoeligheid, verhoogt het behandelcomfort. Door de toevoeging van kaliumnitraat en fluorionen kunt u de overgevoeligheid tijdens het bleken elimineren of aanzienlijk verminderen. De pH van Opalescentie is ongeveer 6,5 (bijna neutraal). Het preparaat bevat 20% water, waardoor de kans op uitdroging van de tanden wordt verkleind.

Opalescentie 16% PF wordt gebruikt voor het bleken van overlays gedurende de nacht (8 - 10 uur per nacht)

Tijdens het bleken kan enkele procent van de patiënten tijdelijke overgevoeligheid voor kou ervaren, wat meestal tijdelijk is. De symptomen kunnen worden geminimaliseerd door een speciaal preparaat te gebruiken, OPALESCENCE UltraEZ Trays

Werkzame stof - carbamideperoxide 10% of 16%

Gebruiksaanwijzing:

  • Om de Opalescentie-overlay-behandeling uit te voeren, maakt de arts afdrukken om voor elke patiënt speciale, individuele tand-overlays te maken. De transparante, comfortabele en flexibele overlay zorgt voor veilig bleken tijdens het slapen en is overdag onmerkbaar. De overlays worden gemaakt door een technicus met behulp van een vacuümvormer. Thuis plaatst de patiënt eenvoudigweg een met gel gevuld bakje op de tanden en laat dit een nacht of een paar uur overdag liggen. Normaal gesproken duurt de behandeling ongeveer een week. Al na de eerste nacht wordt een aanzienlijke wittere tanden bereikt. Prothetische restauraties (bijvoorbeeld kronen en bruggen) en vullingen worden niet wit.

Verpakking:

  • spuit 1,2 ml x 2 stuks

Schrijf een beoordeling

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.

laatste actualisatie : 2024-03-03 19:00:19