• 13.25€8 %

  • +vat (21%)

  • 12.19€ bruto met belasting


Beschikbare optiesVraag naar het product

Voer het resultaat in het veld hierboven in
Films : Opalescentie PF 16% 1,2 ml x 2 stuks/doos

Bezorgmethoden:

GLS-verzending (Netherlands)

De levertijd is ongeveer (3) dagen vanaf verzending. Plaats uw bestelling tot 14:30 PM voor levering vandaag.

18.94€ bruto met belasting


Opalescentie PF 16% 1,2 ml x 2 stuks/doos

Opalescence PF is een bleekgel die de toevoeging van kaliumnitraat en 0,11% (1100ppm) fluorionen bevat.

De verbeterde formule van Opalescence PF-preparaten (kaliumnitraat, fluoride) op basis van carbamideperoxide, die bovendien fluor en kaliumnitraat bevatten - tegen overgevoeligheid, verhoogt het comfort van de behandeling. De toevoeging van kaliumnitraat en fluorion maakt het mogelijk om overgevoeligheid tijdens het bleken te elimineren of aanzienlijk te verminderen. Opalescentie heeft een pH van ongeveer 6,5 (bijna neutraal). Het preparaat bevat 20% water, wat de kans op uitdroging van de tanden verkleint.

Opalescence 16% PF wordt gebruikt voor het 's nachts bleken van de bakjes (8 - 10 uur 's nachts)

Tijdens het bleken kan een paar procent van de patiënten een tijdelijke overgevoeligheid voor verkoudheid ervaren, wat meestal van voorbijgaande aard is. De symptomen kunnen worden geminimaliseerd door de speciale voorbereiding OPALESCENCE UltraEZ-trays te gebruiken

Werkzame stof - carbamideperoxide 10% of 16%

Gebruiksaanwijzing:

  • Om de behandeling met de Opalescence-overlay-methode uit te voeren, maakt de arts afdrukken, waardoor voor elke patiënt speciale, individuele overlays kunnen worden gemaakt. De transparante, comfortabele en flexibele hoes zorgt voor de veiligheid van bleken tijdens het slapen en is overdag onmerkbaar. Overlays worden gemaakt door een technicus met behulp van een vacuümvormer. Thuis plaatst de patiënt het met gel gevulde bakje gewoon op de tanden en laat het gedurende de nacht of gedurende enkele uren gedurende de dag staan. In de regel duurt de behandeling ongeveer een week. Aanzienlijke wittere tanden worden verkregen na de eerste nacht. Prothetische restauraties (bijv. kronen en bruggen) en vullingen worden niet wit.

verpakking:

  • spuit 1,2 ml x 2 stuks

Schrijf een beoordeling

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.

laatste actualisatie : 2023-10-01 16:00:19