• 11.01€8 %

  • +vat (23%)

  • 10.13€ bruto met belasting


Beschikbare optiesVraag naar het product

Voer het resultaat in het veld hierboven in
Films : Opalescence PF 1,2 ml x 2 stuks / pak 10% 16%

land

Bezorgmethoden:

GLS-verzending (Netherlands)

De levertijd is ongeveer (3) dagen vanaf verzending. Plaats uw bestelling tot 14:30 PM voor levering vandaag.

14.13€ bruto met belasting


Opalescence PF 1,2 ml x 2 stuks / pak 10% 16%

Opalescence PF is een bleekgel met toevoeging van kaliumnitraat en 0,11% (1100ppm) fluorionen.

De verbeterde formule van Opalescence PF-preparaten (kaliumnitraat, fluoride) op basis van carbamideperoxide, die bovendien fluoride en kaliumnitraat bevat - tegen overgevoeligheid, verhoogt het comfort van de behandeling. Door de toevoeging van kaliumnitraat en fluorionen kunt u overgevoeligheid tijdens het bleken elimineren of aanzienlijk verminderen. De pH van Opalescence is ongeveer 6,5 (bijna neutraal). Het preparaat bevat 20% water, wat het risico op tanduitdroging vermindert.

Opalescence 16% PF wordt gebruikt voor het bleken van overlays (8 - 10 uur 's nachts)

Tijdens het bleken kan een paar procent van de patiënten een tijdelijke overgevoeligheid voor verkoudheid ervaren, meestal tijdelijk. U kunt de symptomen minimaliseren door een speciaal preparaat te gebruiken OPALESCENCE UltraEZ Trays

Werkzame stof - carbamideperoxide 10% of 16%

Toepassingsinstructies:

Om de behandeling met de Opalescence overlay-methode uit te voeren, maakt de arts afdrukken, waardoor voor elke patiënt speciale, individuele overlays op de tanden kunnen worden gemaakt. De transparante, comfortabele en flexibele hoes zorgt voor de veiligheid van het bleken tijdens de slaap en is overdag niet waarneembaar. De inzetstukken worden gemaakt door een technicus met behulp van een vacuümvormer. Thuis plaatst de patiënt eenvoudig het met gel gevulde pad op de tanden en laat het gedurende de nacht of gedurende enkele uren gedurende de dag liggen. Meestal duurt de behandeling ongeveer een week. De tanden worden helderder na de eerste nacht. Prothetische restauraties (bijvoorbeeld kronen en bruggen) en vullingen worden niet gebleekt.

Pakket:

  • spuit 1,2 ml x 2 stuks

Schrijf een beoordeling

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.

laatste actualisatie : 2022-10-02 18:01:48